Οριζόντιο μενού - MEGA

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Το Θεατρικό Παιχνίδι στην υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων: Ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα μέσα από την Τέχνη».

Η Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνης δια των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Τμήμα Παιδείας, Σχολική Επιτροπή Α/θμιας του Δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης» διοργανώνουν Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Το Θεατρικό Παιχνίδι στην υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων: Ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα μέσα από την Τέχνη».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου (Αποστολάκη 6 - Κουμπές), την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 9.30 με 14.00 και θα περιλαμβάνει:
  • α) θεωρητική προσέγγιση της μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού με εισηγητές τον Λάκη Κουρετζή και την Μαρία Κεφαλάκη.
  • β) βιωματικά εργαστήρια από εμψυχωτές – μέλη του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού και του Συλλόγου Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης».
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνης (και ειδικοτήτων) με προτεραιότητα όσους υλοποιούν εγκεκριμένο πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Όσοι εκπαιδευτικοί (και φοιτητές) επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα ανά σχολείο και να τη στείλουν με e-mail ή φαξ υπόψη Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Ρεθύμνης, έως την  Πέμπτη 24/03/2016.   


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
(Οι θέσεις συμπληρώθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  
(Οι θέσεις συμπληρώθηκαν. Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ